Menu

Trænersammensætning hos Herre Senior

image
07. juli 2023 kl. 13:20

Det er med stor glæde at vi kan præsentere vores trænerteam i Herresenior til den kommende sæson. 

Herresenior 1: 
Nihat, Simon og Janus fortsætter hvor de slap sidste sæson. Starten var hård men det blev tydeligt sidst i sæsonen at trænerteam og trup fandt hinanden, hvilket også resulterede i 9 point i de sidste 3 svære kampe. det sikrede holdet overlevelse i Serie 1 hvilket var målsætningen for klubben. 

Sportslig ledelse: 
"Med den nye sportslige strategi og ambition for herrersenior, hvor vi sigter mod oprykning til SS inden for de næste sæsoner, er matchet på denne rejse med Nihat, Simon og Janus helt perfekt. I strategien skruer vi bl.a på forventningerne omkring vores træningskultur. Vi er sammen med trænerteamet enige om at vi her skal have spidset blyanten. Teamet har allerede lagt en plan for en mere struktureret træning og i den forbindelse er vi meget begejstret for at vi har kunne fastholde Janus i rollen som Fys og som assistent. Med Janus som en del af trænerteamet og med hans høje faglighed har vi det sidste år haft langt færre skader end tidligere. I den nye strategi vil Janus få en mere fremtræden rolle på dele af træningen. Primært omkring opvarmning men også på mere specifikke træningspas med fokuspunkter både defensivt og offensivt. Teamet har også vist evnen til at integrere unge spillere i førsteholdstruppen. Dette er yderst vigtigt i den nye strategi hvor vi skal have fokus på udvikling af egne spillere til vores bedste seniorhold. Vi glæder os til følge teamet og truppen på rejsen mod en ny hylde."

Herresenior 2: 
Her siger vi velkommen tilbage til Mads Volff som i efteråret 2022 var cheftræner for selv samme hold og som lå nummer 1 ved vinterpausen. Vi glæder os meget over Mads igen har sagt ja til at tage en tørn i B73. Til at hjælpe Mads på siden har vi indgået aftale med Jens Drachmann som assistent og Jacob Beck som holdleder. Begge har B73 i deres DNA og deres menneskelige og faglige kompetencer er spot on i forhold til den nye sportslige strategi. Derfor har det også været en høj prioritet for klubben at forlænge aftalen med begge to. 

Sportslig ledelse:
"Virkeligt et stærkt trænerteam til arbejdet omkring vores næstbedste seniorhold som vi også har ambitioner for i vores nye strategi. Holdet skal spille med om oprykning til serie 2 i den kommende sæson. En af grundene til hvorfor det var vigtigt for klubben af lave aftaler med dette trænerteam er integration af unge spillere. Senior 2 kommer i den kommende sæson til at bestå af mange ung-seniorer og trænerteamet har tidligere med succes bevist deres arbejde med både unge og etablerede spillere i en trup."

U19: 
"Joachim Dahl stoppede denne sommer som U19 cheftræner og trådte ind i vores sportslige ledelse. Derfor var det også naturligt at tilbyde sidste sæson assistent, Martin Ravnsbæk, at tage over efter ham. Det har Martin heldigvis takket ja til. Martin er en yderst kompetent træner i øjenhøjde med de unge spillere, lige hvad vi har brug for til den nye strategi klubben har lagt. Som hans assistent har vi indgået en aftale med tidligere cheftræner for U17 Flemming Jensen. Det er en fornøjelse for klubben at vi kan fastholde tidligere trænere i nye funktioner så vi udvikler os sammen. "

 

Sportslig ledelse:
"Vi er rigtig glade for at Martin og Flemming har sagt ja til trænertjansen omkring vores U-19 hold. Begge er klubfolk og har gennem de sidste mange sæsoner, været inde over vores ældste ungdomsårgange på   U17 og U19 både som cheftrænere og assistenter. De har derfor et stort kendskab til årgangene 05, 06, 07ére og det ser vi som en kæmpe styrke i forhold til den nye sportslige strategi som er lavet for herrer senior og vores U17 og U19 hold. Vi skal udvikle egne spillere til vores senior. Det har vi desværre ikke formået de sidste rigtig mange år og vi tror på at Martin og Flemming er de rigtige til denne opgave. De er gode til at arbejde, motivere og skabe relationer til unge spillere. Trænerteamet kommer til at arbejde tæt sammen med både U17 og senior i forhold til optræning af de dygtigste spillere. Vi glæder os rigtig meget til at følge årgangen og spillerens udvikling."

 

Luk