Menu

Privatsponsor

Privatsponsor for kun 300 kr.

Hver uge glæder flere hundrede børn, unge og voksne sig til mange gode timer blandt venner med fodbolden i fokus. Dyder som sammenhold, kammeratskab, holdånd, respekt, selvtillid og god fysik er blandt de positive resultater i sportens verden.

På trods af de mange frivillige mandetimer, som klubbens cafeteriehold, ledere og trænere leverer hvert år, er der stadig brug for dit sponsorat for at kunne fortsætte med at tilbyde fornuftige vilkår for fodbolden.

For 300 kr. kan du støtte vores boldklub.  Sponsorat betales i september og løber et år frem, hvorefter du vil blive kontaktet for fornyelse.

Dit navn/firmanavn bliver hængt op på vores sponsortavle i klubhusets cafeteria, hvor det ses af vores medlemmer, deres forældre og venner, vores modstandere, gæster og alle tilhængere mv.

Pengene går ubeskåret til ungdomsafdelingen - såsom den årlige fællestur til Vildbjerg.

Du kan læse meget mere om klubben på www.b73.dk

 

Hvordan gør jeg, hvis jeg vil være med?

Skriv en mail til stotteforeningen@b73.dk med navn og telefonnummer og det navn, du gerne vil have på sponsortavlen.

Overfør derefter 300 kr. til reg. 0524 konto 0000406289 eller Støtteforeningens MobilePay 74473. Husk at skrive, at det er betaling til sponsortavlen.

 

Hvordan gør jeg, hvis jeg allerede er på tavlen?

1000 tak for dit sponsorat.

Vi håber, du har lyst til at støtte igen næste år. Det gør du ved at indbetale 300 kr. til reg. 0524 konto 0000406289 eller Støtteforeningens MobilePay 74473. Husk at skrive, at det er betaling til sponsortavlen.

Luk