Bandereklame

Bandereklame på Stadion Vest

B73 Slagelse tilbyder i samarbejde med Reklamecentret en yderst fordelagtig pris på bandereklamer til Stadion Vest. Prisen inkluderer produktion, opsætning og sponsorat det første år.

Højden er fast 1 meter. Forventet levetid for bandereklame er minimum fem år.

Prisen for de følgende år er xx kr (inkl. moms) pr. 2 meter reklameplads, som betales direkte til B73 fodboldklub. Faktura for dette fremsendes af klubbens kasserer en gang årligt. Ønsker sponsor ikke at forny, nedtages bandereklamen blot. Der er ingen forpligtigelser i forhold til fornyelse.

Sådan gør du
Send en mail med størrelse på bandereklame, der ønskes inkl. logo og en adresse, hvortil der skal faktureres til sponsor@b73.dkReklamecentret vil herefter automatisk starte produktionen af bandereklame og fremsende faktura direkte til sponsoren, når banden er monteret på Stadion Vest.

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Paw Nielsen
paw.nielsen@b73.dk