Menu

Trænerkabalen er gået op. Nyt fra Herresenior

image Foto af Johnny Vang - Vang Foto
29. juni 2022 kl. 10:57

NYT FRA HERRESENIOR UDVALGET: TRÆNERKABALE

Det er med stor glæde at vi kan fortælle at vores trænerkabale nu er gået op. 

U16 / U17
Vi har som mange andre klubber valgt ikke at prioritere et U16 hold så med den beslutning har vi et U17 hold med Cheftræner Kenneth Jørgensen i spidsen. Kenneth har senest arbejdet med vores. U15 mesterhold som sluttede på en flot 2. plads i rækken. Oktay Cinar indgår forhåbentlig som ny assistentræner og holdleder Joan fortsætter omkring holdet.

U19:
Her med Cheftræner Joachim Dahl i spidsen og assistenttræner Martin Ravnsbeck som begge har arbejdet med vores U17 hold i foråret. Vi har store forventninger til denne 04/05 trup da en del af dem træner med seniorerne allerede nu. U19 (2) vil blive trænet af Michael og Kurt.

Serie 1:
Cheftræner Ümid fortsætter med assistenttræner Janus og holdleder Daniel Mandal. Forventningerne er at ende i top 4, hvilket vi bestemt ser som et realistisk mål. Flot sæson af Herre Senior senest.

Serie 3:
Her fortsætter Cheftræner Mads også og han får kompetent hjælp af ny assistenttræner her, Jens som har været omkring vores serie 1 hold i 5 år. Jacob Beck som holdleder.

Hos os I B73 ønsker vi at bygge fundament først og derfor har vi så stor fokus på vores U19 og serie 3 hold. Dette er dog ikke på bekostning og vi lægger stadig kræfter i vores resterende hold. 

Vi ser frem til en spændende sæson og når udviklingen står højt, så vindes kampene som regel også.

God sommer fra
Herre Senior udvalget

Luk