Menu

Samarbejdsaftale med if

image
28. maj 2021 kl. 14:34

B73 indgår samarbejdsaftale med If forsikringscenter Slagelse

Samarbejdsaftalen støtter økonomisk op om klubben og er samtidig din mulighed for at få tjekket dine forsikringer – og måske endda spare lidt penge.

”Samarbejdsaftalen er til gavn for begge parter og passer godt til vores ønske om at støtte den lokale sport, samtidig med muligheden for at formidle gode forsikringsløsninger til aktive familier i Slagelse og omegn,” fortæller Thomas Juel fra if Forsikring.

”If forsikringscenter Slagelse har haft kontor i byen i mere end 20 år, de sidste 17 år under indehaver Ole Hansen. Den personlige kontakt med udgangspunkt i den enkelte families behov og forskelligheder, ser vi stadig som vores vigtigste opgave,” siger Thomas og fortsætter:

”Med dette nye samarbejde kommer If forsikringscenter Slagelse til at støtte op om det store fællesskab, som vi ved B73 står for.  Vi støtter med et aftalt fast beløb, samt 200 kr. til klubkassen, for hvert afholdt møde. Så ønsker man at få et uforpligtende tilbud på sine forsikringer, så støtter man Slagelse’s bedste fodboldklub!”

Husk at oplyse, at du er spiller eller støtter B73 – kontakt for uforpligtende møde:

Thomas Juel Makolli
Mobil:  22 23 22 67
Mail: Thomas.juel@if.dk

Ole Hansen
Mobil: 61 66 54 27
Mail: ole.hansen@if.dk

Luk