Menu

Pigeraketten 2021

image
16. marts 2021 kl. 08:34

B73 Slagelse vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. 

Lørdag d. 24 april  kl.10.00 lander Pigeraketten på B73 Slageles baner, og der er masser af plads ombord!

Raketten er klar til afgang ud i solsystemet – ER DU?? 

DBU og B. 73, Slagelse inviterer alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter!

- Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny.
- Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver INGEN tilmelding.

Frivillige fra klubben og DBU's instruktør står klar til at tage imod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Mars, Saturn og Solen, sammen med klubbens frivillige, der er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op til Pigeraketten. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Vi ses til en sjov fodbolddag fyldt med spændende aktiviteter!

- Der tages selvfølgelig forbehold for corona restriktioner. 

NB! Vær opmærksom på, at der muligvis tages billeder på Pigeraketten. Det betyder, at din datter kan optræde på billeder, der deles på Facebook mm. Du er velkommen til at dele billeder fra Pigeraketten på denne begivenhed, men husk så, at tage hensyn til personerne på billedet.