Menu

Damesenior imponerer igen og slår danmarksseriehold

image Foto af FotoHansen
10. marts 2022 kl. 09:28

Damesenior imponerer igen og slår danmarksserieholdet fra Vipperød.

Damesenior skulle lørdag spille deres 2. træningskamp, denne gang mod Vipperød som ligger i rækken over dem. Vejret var godt og pigerne var klar på at fortsætte den gode indstilling fra sidste kamp. Det blev til en storsejr på hele 6-1 og igen er cheftræneren godt tilfreds med indsatsen og ser meget optimistisk frem mod sæson start.

 

Cheftræner Daniel Weisdorfs referat af kampen:

Starten af kampen var en meget lige affære med små chancer i begge ender men ikke noget som Matilde Riis i målet ikke kunne klare.

Spillemæssigt var det en meget lige kamp i første halvleg, dog var vi rigtig gode til at udnytte vores chancer. Især Karoline Danum havde en skarp halvleg offensivt. Allerede efter 12 min. bringer Karoline Danum os foran 1-0 efter oplæg fra sin søster Mathilde Danum. 3 minutter senere var det så omvendt hvor Mathilde Danum bringer os foran 2-0 efter oplæg fra Karoline Danum.

Efter de to mål er vi de bedste på bolden og har flere gode angreb. I midten af 1.halvleg bringer Karoline os foran 3-0 efter et flot oplæg fra Sofie Westergaard. Karoline Danum slutter sin flotte første halvleg af med et mål til 4-0 igen efter oplæg fra Sofie Westergaard.

Pausen blev brugt på at sørge for at der blev holdt fokus og vi skulle arbejde videre med de ting vi arbejder på til hverdag.

2.halvleg blev en lidt mere rodet affære pga. udskiftninger, småskader osv. Allerede efter 4 minutter reducerer Vipperød til 1-4 efter et par misforståelser. Men det får ikke spillerne til at ryste på hånden. De fortsætter med at skabe store chancer og det lykkedes først at score til 5-1 ved Lara Mortensen ved oplæg fra Sofie Westergaard og bagefter er det Cathrine Westergaard som bringer os foran 6-1 oplæg Emmely Madsen.

6-1 bliver også kampens resultat.

Vi er meget tilfredse med resultatet men vi er endnu mere tilfredse med vores defensive organisation som gør det svært for selv højere rangeret hold at skabe chancer mos os.

Luk