Menu

Damesenior slår hold fra 2. division

image
05. marts 2022 kl. 09:58

Søndag d. 27 februar tog klubbens dameseniorhold den lange vej til Amager for at møde Fremad Amagers 2. divisions hold. 

B73's damesenior hold ligger på nuværende tidspunkt i Kvinde sjællandsserie øst som er 2 rækker under 2. division. Det var derfor nogle meget spændte dameseniorer der drog mod Amager - dog klar på at give den hele armen og vi skal da lige love for at det gav pote. Det tegner meget lovende for den kommende sæson for vores Damesenior hold.

Læs referatet af kampen herunder: 

 

Cheftræner Daniel Weisdorf's referat af kampen: 

Vores spillere var inden kampen spændte på at skulle møde et hold som på papiret ligger 2 rækker over os. Men lad det være sagt med det samme, vores spillere var klar på at vise Fremad Amager at vi ikke var kommet for at blive kørt over.

Vi satte os fra start af på kampen og vandt størstedelen af nærkampene. Samtidig var vi gode til at finde hinanden i vores kombinationsspil. Vi kom frem til et par store chancer som vi desværre ikke fik udnyttet i starten af kampen.

Vi havde stor succes med vores presspil som gjorde det svært for Fremad Amager at få deres spil til at lykkedes. Efter 27 min. kommer Erika Vangsgaard ind i feltet og bliver løbet ned bagfra og dommeren vurderer et klart straffespark til os. ”Vangs” sparker selv sikkert bolden ind til 1-0.

Fremad Amager kom frem til nogle enkelte chancer men ikke noget som Matilde Riis ikke kunne klare i målet. Vores defensive organisation gør at selv gode hold vil have svært ved at spille sig til chancer.

Pauseresultatet 1-0 til B73

I pausen blev vi enige om at fortsætte det gode spil og hårdhed i nærkampene. Allerede efter 48 min gav det pote efter et godt pres af Emmely Madsen får hun spillet bolden på tværs til Karoline Danum som sikkert sparker den i kassen til 2-0.

Kampen er herefter en lidt rodet affære med en del udskiftninger og det gør at begge hold har svært ved at få spillet til at flyde. Efter 67 min. slipper vores Mathilde Nielsen dog igennem forsvaret og med et sikkert spark sætter hun den ind til 3-0.

Fremad Amager får til slut reduceret til 1-3 på et kludemål men sejren var aldrig i fare og det bliver til en sikker sejr i første træningskamp.

Trænerteamet er selvfølgelig meget tilfredse med sejren, men det vigtigste var at se den indstilling spillerne til kom kampen med. De var klar fra start og stod sammen også når det blev hårdt.  

Næste kamp er lørdag 5/3 ude mod Vipperød. 

 

 

Luk