Menu

Damesenior teamet søger assistance

image Pause breafing - billede taget af Vang Foto
Assistenttræner til Damesenior 1 og cheftræner til Damesenior 2 søges.

B73 søger assistenttræner til Dameseniors 2. Divisions hold og cheftræner til Kvindeserie 1 hold.

Damesenior er en ung trup med masser af potentiale for udvikling og med masser af fodboldglæde. Damesenior bliver i 2024 delt i to trupper med fokus på differentieret træning for at matche alle spillere.

Derfor søger B73 Assistenttræner til Damesenior 1 og Cheftræner til Damesenior 2. Begge forventes at have B-Licens og kunne indgå i fælles samarbejde omkring hele Damesenior årgangen dog med ambitioner om udvikling med differentieret træning med hver trup og opretholde B73"s værdier: Fællesskab, Respekt, Rummelighed og Udvikling. Det forventes også at deltage i månedlige trænermøde i Kvindepigeafdelingen.

Begge hold træner samtidigt og trænerne vil have samarbejde på tværs af trupperne med fokus på op- og toptræning, også med yngre årgange for at sikre udviklingen i fodboldarbejde op mod Damesenior.

Damesenior træner mandage og onsdage og har styrketræning torsdage med fysisk træner og har fælles målmandstræner hver uge. Rundt om Damesenior findes også aktiv inkluderende holdleder med fokus på trivsel og socialt samvær. Ligeledes er der i Damesenior også tilknyttet massør og fysioterapeut, der også går på tværs af øvrige hold i Kvindepige afdelingen.
Luk