Menu

Louise Petersen's historie

image

Louise Petersen, (spiller 1986-1988 og mor til Thilde, spiller og 4. generation i B73): Min kære farfar, Flemming Petersen var medstifter af B73, og min far, Claus Petersen, også medstifter af B73, var begge med til at bygge det oprindelige klubhus. Udover, at min far selv spillede fodbold i mange år, har han været træner i B73 for junior-, ynglinge- og 1. holdet. Min mor, Ulla Petersen, spillede på dameholdet i tidernes morgen. Både min mor og far passede klubhuset to uger årligt – en uge pr. sæson. Det var en tjans fuld af lyst og energi fra deres side. Derfor var B73 i en lang periode mit andet hjem – sådan føltes det i hvert fald. Og det var et fedt hjem! Når mine forældre passede klubhus, tog jeg derop og lavede lektier, hjalp til, spiste aftensmad, var sammen med alle de børn, der jo også ”altid” var deroppe. Når mine forældre ikke passede klubhuset, passede deres venner klubhuset, og vi tog ofte derop. Jeg kunne altid gå op i klubben til børn, unge og voksne, jeg kendte deroppe.

Når ynglingeholdet spillede hjemme om lørdagen, kunne der forventes rigtig mange mennesker i klubben; hapsdog, toast, pommes, sodavand, øl, slikposer blev slynget ud over disken med lynets hastighed. Der var god stemning…! Mit grønne hjerte bliver i dag så varmt, når jeg flere gange om ugen oplever min ældste datter Thilde Carlson sige: ”Jeg smutter lige op i B73”, om hun træner eller ej. For hende er det et samlingssted, ligesom det var og stadig er for mig – et sted med en masse mennesker, hun kender og nye mennesker, hun kan møde.

Og de grønne hjerter viser sig netop ved det store frivillige arbejde, der lægges i f.eks. klubhuset og ved arrangementer, der bl.a. skraber penge sammen til B73-fællesskabet.

Ja, B73-fællesskabet er unikt. Derfor har vi alle en vigtig opgave i at fastholde, videreudvikle og bakke op om dette til gavn for os alle og kommende generationer i klubben.

Luk