Menu

Bliv sponsor

Privatsponsor for kun 300kr

Hver uge glæder flere hundrede børn, unge og voksne sig til mange gode timer blandt venner med fodbolden i fokus. Dyder som sammenhold, kammeratskab, holdånd, respekt, selvtillid og god fysik er blandt de positive resultater i sportens verden.

På trods af de mange frivillige mandetimer, som klubbens cafeteriehold, ledere og trænere leverer hvert år, er der stadig brug for dit sponsorat for at kunne fortsætte med at tilbyde fornuftige vilkår for fodbolden.

 

For 300kr kan du støtte vores boldklub.  Sponsorat betales i september og løber et år frem, hvorefter du vil blive kontaktet for fornyelse.

Dit navn/firmanavn vil blive hængt op på vores sponsortavle i klubhusets cafeteria, hvor det ses af vores medlemmer, deres forældre og venner, vores modstandere, gæster og alle tilhængere mv.

Derudover bliver du nævnt på vores hjemmeside der har over 5000 besøgende om måneden.

Du kan læse meget mere om klubben på www.b73.dk


Rødvin
Hvert år i oktober trækkes lod om 2 flasker god rødvin blandt alle der har købt eller fornyet deres sponsorat. Vinderen vil få direkte besked på mail eller telefon.

 
Hvordan gør jeg?
Skriv en mail til stotteforeningen@b73.dk med navn og telefonnummer. Derudover skal anføres ønsket navn som skal stå på sponsortavlen.

Overfør derefter 300kr til konto Reg 9383 konto 4571259473 eller støtteforeningens mobilepay 74473.