Kontingent

Klubbens Generalforsamling fastsætter årligt kontingentet for at spille i B 73 Slagelse.

Kontingentet  er for medlemsskab i et år. Det deles op i to og opkræves herefter forår og efterår. Nedenstående satser er gældende efter beslutning på klubbens ordinære generalforsamling 23. februar 2017.

Bemærk at du ved indmeldelse, kun opkræves kontingent for ½ år! Dette gælder dog ikke for passivt medlemsskab.

Ønsker du at melde dig ud af klubben, bedes du skrive til kontingent@b73.dk

Sikkerhed:
Vi anvender DIBS
Betalingen med kreditkort i dette system er derfor sikkert og certificeret.

På næste side - der er krypteret og 100% sikker - vil kommunikationen mellem dig, os og PBS ske via SSL-protokollen. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe dit kortnummer under transaktionen.

Fordelen ved dette er, at betalingsformen er 100 % sikker, da den foregår via bankernes PBS-system.

Gebyrer:
Alle kortgebyrer i forbindelse med indbetaling af kontingent, afholdes af indbetaleren.

Betaling direkte til klubben:
Alle indbetalinger er imellem dig og klubben. Alle indbetalinger er til udligning af de til en hver tid åbne poster imellem klubben og dig.

Fejl i indbetaling:
Sker der fejl i indbetalingen, kommer du til at betale for meget eller andet. Kontakt venligst klubben på informationerne nedenfor, så returnerer eller retter vi din betaling hurtigst muligt. Dette gøres uden omkostninger for dig.

Indbetalingsbeløb:
Indbetalingsbeløbet, er det til enhver tid opkrævet kontingentbeløb i Danske kroner. Dette beløb er opkrævet via Email, på din til enhver tid oplyste Kontingent-Email til klubben.

Registrering af indbetaling:
Klubben anvender kluboffice fra DBU med medlemslogin.

Klubinformationer:

Juridisk navn: