Bannerreklame

Bandereklame på Stadion Vest

B73 Slagelse kan i samarbejde med Reklame-Centret tilbyde en yderst fordelagtig pris på bandereklamer til Stadion Vest. Prisen inkludere produktion, opsætning og sponsorat det første år.

Størrelse/Bredde
 Pris inkl. montering (exkl. moms) Pris pr. år fremadrettet (exkl. moms)
2 m 2050 kr 1000 kr
4 m 3400 kr 2000 kr
6 m 5400 kr 3000 kr
8 m 7060 kr 4000 kr

Højden er fast 1 meter. Forventet levetid for bandereklame er minimum fem år.

Prisen for de følgende år er 1000kr (incl. Moms) pr. to meter reklameplads, som betales direkte til B73 fodboldklub. Faktura for dette fremsendes af klubbens kasserer en gang årligt. Ønsker sponsor ikke at forny, nedtages bandereklamen blot. Der er ingen forpligtigelser i forhold til fornyelse.

Processen:
Fremsend en email med størrelse på bandereklame der ønskes inkl. logo og en adresse hvortil der skal faktureres til sponsor@b73.dk. Reklame-Centret vil herefter automatisk starte produktionen af bandereklame og fremsende faktura direkte til sponsoren, når banden er monteret på Stadion Vest.

Ved evt. spørgsmål kan i henvende jer til Paw Nielsen på mail paw.nielsen@b73.dk eller telefon 20778747.