Menu

Nyt trænerteam til Dame Senior truppen

image Til vestre: Assistentræner Dennis Christensen, til højre Cheftræner Daniel Weisdorf
30. juli 2020 kl. 09:24

En stærk profil skal fremover stå i spidsen for klubbens Damesenior trup.
Byd varmt velkommen (tilbage) til Daniel Weisdorf

B73 Slagelse har indgået en aftale med 39-årige Daniel Weisdorf som cheftræner for Damesenior truppen. Vi siger velkommen tilbage til Daniel som for små 10 år siden slog sine trænerfolder på B73’s U18 pige hold. Siden da har Daniel været assistent og cheftræner på U17 liga hold i henholdsvis FC Nordsjælland og KB Køge. Han har derudover også været træner i SBI’s danmarksserie hold og været med til at rykke Karlslunde fra sjællands- til danmarksserien og meget meget mere.

Daniel har ydermere arbejdet som ungdomsudviklingstræner og har arbejdet intensivt med individuelt træning - en af de mange erfaringer han især vil få brug af i hans nye job som damesenior træner. Klubbens kvinde-pige formand glæder sig meget over at Daniel er vendt tilbage til B73 og roser hans store passion og positive tilgang: “Daniel er en utrolig kvalificeret træner og hans store passion for trænergerningen lyser ud af ham. Han har på meget få træninger givet truppen noget fodboldglæde tilbage der var mistet og alle glæder sig meget til den kommende sæson med ham i spidsen. Daniels tilgang til den individuelle spillers udvikling er noget Dame seniorene har efterspurgt og manglet de seneste år så jeg tror bestemt på at Daniel er det rigtige match til denne trup” - fortæller Kvinde-/pige formand Julie Særkjær Mathiesen

Daniel selv ser frem til at komme rigtigt igang med arbejdet omkring truppen og til at træne piger/damer igen: “At træne B73’s U18 piger dengang, har klart været noget af det bedste at tænke tilbage på” - fortæller Daniel.

Som assistent for truppen forsætter Dennis “Hjalte” som har været omkring holdet de sidste par år, både som målmandstræner og senest som assistent.

Med omkring holdet har vi også den ære at præsentere Pia Hansen som holdleder og Frida som ansvarlig for 2. holdet til deres kampe.

Vi glæder os meget over teamet omkring Dame Senior truppen og glæder os til den kommende sæson 💪🏼

Luk